…In de botsing van creativiteit en technologie ontstaan de mooiste dingen!

The Imagineering Suite is een onafhankelijke productie studio gelegen in Amersfoort. Deze studio levert audio, video en (web)design projecten voor particulieren en bedrijven.

Mijn naam is Tom de Wit en ik ben de studio eigenaar. Mijn doel is om samen met jou een basis idee te ontwikkelen tot een volwaardig eindproduct. Dit bereik ik door jouw wensen de hoofdfocus van het project te laten zijn. Die wensen benader ik dan met mijn creatieve en technische expertise. De combinatie van psychologie, creativiteit en technologie, zorgt ervoor dat ik elke klus weer zie als een mooie uitdaging!

Deze website dient als een portfolio en overzichtspagina waarop jij kunt zien wat voor werk ik al gemaakt heb. Via het menu bovenin kan er door deze website heen gekeken worden naar wat ik door de jaren heen in deze studio geproduceerd heb.


Tom de Wit owner of The Imagineering Suite

Over Tom

Ik ben geboren in Amersfoort in 1987. Al sinds mijn jeugd ben ik geinteresseerd in allerlei vormen van media. Ik ben een groot kunstliefhebber in brede zin. Ik heb een duidelijke eigen smaak en aanpak. Daarnaast probeer ik mij te verplaatsen in de belevingswereld van de ander.

Al sinds mijn 14e ben ik werkzaam als muzikant, schrijver en creatieveling. Vanuit die basis heb ik mijn studio dan ook gebouwd. Hierdoor heb ik een geheel eigen manier van werken ontwikkeld die leidt tot eigenzinnige producten. Creativiteit is voor mij het hoogste doel en de technologie gebruik ik om deze creatieve ideeën een werkelijkheid te laten worden.

Naast mijn werkzaamheden als studio eigenaar, ben ik ook actief als creatief coach onder de naam Flowdiver en ben ik actief als labelbaas voor het onafhankelijke platenlabel Layered Reality Productions.