The Imagineering Suite – een audio, video, design en webdesign productie studio gelegen in Amersfoort.

In deze studio wordt gewerkt aan audio, video en (web)design projecten. Daarbij is de studio beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. De doelstelling in deze studio is om een product te maken dat creatief interessant is en compleet voldoet aan de gegeven doelstelling.

Dus zoek je een audio opname mogelijkheid voor je eigen muziek? Wil je een promotie video voor je nieuwe bedrijf? Heb je een idee voor een website voor je passieproject? Of zoek je misschien naar iemand die de huisstijl van je huidige bedrijf wat kan opfrissen? Ik denk graag mee!

Tom de Wit owner of The Imagineering Suite…In de botsing van creativiteit en technologie ontstaan de mooiste dingen!

Mijn naam is Tom de Wit en ik ben de studio eigenaar. Sinds jaar en dag ben ik een groot media liefhebber. Daarom werk ik graag in meerdere disciplines. Door mijzelf toe te leggen op audio, video, design en webdesign zijn mijn werkzaamheden erg divers. Hiermee hou ik mijzelf scherp. Hierdoor kan ik op creatieve en op eigenzinnige wijze projecten aanpakken en behandelen.

Of het nou audio, video, webdesign of design betreft: het einddoel van de klant staat centraal. Dit einddoel bereik ik door jouw wensen de focus van het project te laten zijn. Die wensen benader ik dan met mijn creatieve en technische expertise. De combinatie van psychologie, creativiteit en technologie, zorgt ervoor dat ik elke klus weer zie als een mooie uitdaging!

Musical Instruments - The Imagineering Suite

De vier disciplines

In 2004 ben ik gestart als componist en muzikant. Met dat in het achterhoofd, startte ik de bouw van deze studio. Ik wilde in staat zijn zelf mijn muziek op te kunnen nemen. Ik verdiepte mij in audio productie en bracht op eigen kracht meerdere albums uit. Andere artiesten en bands benaderde mij met de jaren die volgde. Vervolgens ging ik ook voor deze muzikanten hun werk produceren. Ik heb toen veel geleerd als audio producent. Van opnames van diverse instrumenten tot het mixen en masteren van een audio project. Wat begon als een eigen droom, werd uiteindelijk een skillset die ik nu dagelijks gebruik.

Video is al lang een grote liefhebberij van mij. Naast mijn muziek, was ik van jongs af aan al druk met video, het maken van animaties en andere video activiteiten. Hierdoor heb ik mijzelf veel geleerd. Daarnaast heb ik ook de nodige scholing gevolgd en geleerd video te bewerken en zelf op te nemen. Video in combinatie met audio is altijd een logisch iets geweest. Daarom componeer ik ook vaak de muziek bij de video producties die ik lever.

Videocamera's - The Imagineering SuiteDesign en webdesign zijn daarnaast disciplines die ik mijzelf heb eigen gemaakt. Mede door veel zelf mijn artwork te maken en omdat het mij interesseerde. Hiervoor volgde ik meerdere korte opleidingen en deed ik veel zelfstudie. Daarnaast maakte ik ook zelf veel design en webdesign werk voor mijn eigen muzikale werkzaamheden. Ook dit groeide uit tot een product waar vraag naar was. Al snel was ik webdesigns aan het maken voor bands, bedrijven en particulieren. Daarnaast werd ik ook steeds vaker gevraagd om logo’s te ontwerpen voor klanten. En naast de logo’s, werd ook het design van huisstijlen iets waar ik beter in werd.

Door deze eigen ervaring bouwde ik mijn portfolio op. Dit portfolio beslaat nu een breed spectrum van audio, video, design en webdesign projecten.

Heb je nog vragen, of wil je misschien in contact komen? Gebruik dan het contactformulier op de Contact pagina.