Dus je bent hier voor de gratis handleidingen? Mooi zo! Leuk dat je interesse hebt. Als je onderstaand formulier invult krijg je de gratis PDF handleidingen voor audio, video & webdesign naar je toegestuurd!

Bij het ondertekenen van het formulier ga je akkoord met het volgende:
Ik bied jou gratis drie handleidingen aan in PDF formaat, met daarin informatie over hoe je beter geluid op kan nemen, betere filmpjes kan maken en hoe je betere websites kan maken! Ik vraag daar enkel wat informatie voor terug, zodat ik jou de zip download met deze PDF’s kan toesturen. Je gaat bij het ondertekenen van dit formulier er mee akkoord dat ik jouw gegevens verwerk hier in de studio. Deze informatie zal NIET worden gebruikt voor een grote golf aan spam e-mails of als onderdeel van een mailinglist, maar zal wel worden gebruikt om contact met jou te mogen leggen op een later moment. Uiteraard kunnen die mails en eventuele aanbiedingen daarin gewoon geweigerd worden.

Belangrijke informatie:
Deze e-mails worden door mij persoonlijk verstuurd en ik verstuur ze zo snel als ik dat kan. Dit is dus NIET een geautomatiseerd systeem omdat ik dit zorgvuldig wil doen. Deze e-mail zal worden verstuurd vanaf info@thesuite.nl. Mocht binnen de dag van aanmelding de mail niet binnen zijn, kijk dan even in de spambox of het niet daar terecht is gekomen. Dankjewel!