“…Beelden die voor zich spreken…”

Grafisch design is de vierde discipline die hier in de studio wordt geleverd. Ik heb veel ervaring in het maken van logo’s, huisstijlen, drukwerk en toegepast design. Hierin heb ik werk geleverd voor zowel particulieren als voor kleine en grote bedrijven in meerdere disciplines.

Op designvlak zijn er veel verschillende projecten mogelijk hier in de studio. Van het bedenken van huisstijlen voor websites met logo’s en alles erbij tot het maken van toegepaste ontwerpen voor specifieke producten of doeleinden. Er zijn meerdere soorten projecten en producten mogelijk in deze discipline.

Zoals:

  • Logo Design
  • Artwork Design
  • Publicatie Design
  • Huisstijl Design

Alle bovenstaande diensten kunnen afzonderlijk van elkaar of samen worden afgenomen.

Voor vragen over projecten, prijzen en gerelateerde zaken, kan er contact worden opgenomen via de contact pagina

Design Portfolio

Hieronder vind je logo’s, huisstijlen en concepten die hier in The Imagineering Suite zijn gemaakt qua design. Al het materiaal hieronder is gebruikt met toestemming van de eigenaars.


Hekz - New T-Shirt & A3 Poster for 2019Fanfields - English Eyes - Artwork & Promo materialEgeria - As Night FallsCheckbird - Logo DesignAtmoran - OmenDreamwalkers Inc (Progressive, Symphonic Metal band)Freek van Rheede - HoveniersbedrijfMayra BudgetcoachingMind:Soul - The Way It Should BeMJD Collecting - IncassobureauNovaria - Post MetalUnforeseen Motion - Breaking The Glass ArmorUnforeseen Motion - SerendipityYvette Natuurfotografie