Coaching

Heb jij hulp nodig bij jouw songwriting/audio producties? Of zou een extra paar ogen bij het beoordelen van jouw videos wel handig zijn? Of zoek je iemand die naar jouw website kan kijken en kan meedenken over wat er verbeterd kan worden?

Dan kan je nu contact met mij zoeken voor coachingsessies en/of workshops over deze onderwerpen! Hieronder leg ik uit hoe deze sessies en workshops precies werken.

Creative coaching

Mijn doel is om jou te helpen om het product te maken dat jij wilt, terwijl ik jouw creatieve proces vooruit help.

Ik zal dus NIET een standaard cursus audio, video of webdesign geven, maar echt jouw product in duiken, jouw ideeën uitwerken en kijken wat jij daarmee wilt overbrengen. En terwijl ik dat doe, leer ik jou nieuwe vaardigheden en help ik jouw huidige vaardigheden te verbeteren. Op die manier zal je workflow beter worden en leer je dingen die je duurzaam verder zullen helpen!

Coaching kan worden gegeven voor de volgende onderwerpen:
Songwriting & compositie
Audio opnames & productie
Filmen / regisseren
Video bewerken

Werkwijze & prijzen
Mijn manier van werken, de frequentie van de sessies en de prijs overleg ik altijd met de klant. Ik wil graag flexibel zijn en mij aanpassen op de wensen en mogelijkheden. Elke klant heeft andere behoeftes en mogelijkheden en ik denk graag mee. Deze sessies vinden plaats online (Zoom/Skype/Teams) en offline (uiteraard afhankelijk van de covid-regels)

Tom de Wit - The Imagineering Suite

Workshops

Mijn workshops zijn gefocust op audio en video en ik probeer in deze workshops te werken aan concrete vraagstukken zoals:

“Hoe maak ik mijn nummer interressanter?”
“Hoe voorkom ik dat ik steeds hetzelfde schrijf?”
“Hoe maak ik werkbare demo’s in Cubase?”
“Hoe maak ik interessantere video’s in Premiere?”

Workshops kunnen ook worden aangepast om bij het thema of basisidee te passen dat je naar jouw publiek wilt overbrengen. Ik werk graag met een logische en praktische vraag waarmee het publiek na de workshop ook zelf aan de gang kan. Ik leg in deze workshops de basis principes van het stuk software uit waar ik mee werk en hoe je die principes in je eigen werkwijze kan toepassen.

Werkwijze
Ik heb het graag leuk met mijn publiek, dus naast het informatieve deel wil ik dat deze workshops ook vermakelijk en interactief zijn voor alle deelnemers. Ik geef deze workshops offline met een laptop en beamer of online via media zoals Zoom/Skype/Teams etc. Ik vind het leuk om met kleine groepen te werken maar kan dit ook doen voor een grotere zaal indien gewenst.

Prijs:
De prijzen voor deze workshops hangen af van de voorbereiding, het onderwerp dat behandeld moet worden, de groepsgrootte en de lengte van de workshop

Tom de Wit - The Imagineering Suite - Photo by Emily Parry
Foto gemaakt door Emily Parry